Wat kunnen we zelf doen tegen het virus Covid-19?

Het is bekend dat de meeste besmettingen met Covid-19 plaats vinden in de huislijke omgeving, in slecht geventileerde ruimtes en op plaatsen waar (jonge) mensen zich niet aan de (1,5-meter) regels houden. Wat betreft het gedrag van mensen kunnen we alleen maar in de spiegel kijken of we ons zelf daar ook aan schuldig maken. Maar voor het verspreiden van het virus in onze eigen woon-werk omgeving kunnen we een hele goede maatregel nemen. Dit is geen maatregel die betrekking heeft op het gedrag, een mondkapje, de 1,5 meter of wat er dan ook is verzonnen de laatste maanden. Deze maatregel is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, verricht door een gerespecteerde wetenschapper. Deze wetenschapper is Marcello Vitale, Associate Professor in de Ecologie van een gerenomeenrde universiteit in Italië.

Het onderzoek

Virus Covid-19 en Teqoya

Professor Vitale heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de beïnvloeding van de Teqoya TIP 4 lucht ionizer op het influenzavirus H1N1. Niet specifiek op Covid-19. De resultaten van de experimenten toonden een vermindering aan van HAU (het hechten van het virus aan een druppeltje) van ongeveer 75% bij de bemonsteringsruns die werden blootgesteld aan gecontroleerde ionisatie. Het resultaat duidt op een significante afname van druppeltjes die het virus bevatten.

In het kort komt het erop neer dat de Teqoya ionizer zeer effectief het aanwezige virus bestrijdt.

Het gehele rapport kan worden aangevraagd door een mail te sturen naar Dairiten (klik op Dairiten voor het verzenden van een  Email).

Wat kunnen we zelf doen?

Plaats in een ruimte een Teqoya en de kans op besmetting met een virus in die ruimte neemt dan significant af. Het is reeël te verwachten dat ook Covid-19 bij deze virussen hoort. Een bijkomend voordeel is dat een Teqoya als enige ionisator geen ozon produceert als bijproduct. Het produceren van Ozon als bijproduct is bij andere ionisators een groot nadeel, hetgeen de Teqoya niet heeft. Een Teqoya produceert geen geluid, gebruikt bijna geen stroom en is zeer compact en elegant. Echt geen lomp apparaat. Daarnaast heeft de Teqoya een garantietermijn van 10 jaar!

Voor een ruimte tot 30m2  kun je gebruik maken van de Teqoya TaqAir 200 . Voor een ruimte tot  50m2 is de Teqoya TaqAir 450 . Speciaal voor in de auto is de Teqoya Tip4 .

Uiteraard kun je meerdere apparaten in een ruimte plaatsen, als deze groter is dan 50m2

Overtuig jezelf

Maak ook van je huis een “save haven” door het installeren van een Teqoya. Bescherm je familie zo goed als je kan tegen een virus. Want als er iets nu bewezen is: het kan echt! Overtuig jezelf door het rapport van professor Marcello Vitale te lezen en geef jezelf een veilig thuis.

virus covid-19 en Teqoya

Lees ook de artikels over schone lucht, TNO en schone lucht en over binnenlucht.